Transcriberen interview
Contact Transcriptie Direct
*Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

Voor al uw transcripties
Wilt u een interview of een andere geluidsopname laten transcriberen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De beste transcriptiespecialisten in Nederland zijn bij ons aangesloten en zijn direct beschikbaar. Vul ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur onze offertes.

Transcriberen interview

Steeds meer journalisten en interviewers kiezen ervoor om hun interview te laten transcriberen door een professionele transcribent. De reden hiervan is dat er steeds meer interviews worden afgenomen met audio opnameapparatuur zoals dictafoons. Op deze manier heeft de interviewer volledig aandacht voor het gesprek en hoeft deze niet constant mee te schrijven. Vervolgens laten ze het interview transcriberen (uitschrijven) door een transcribent van Transcriptie Direct.

Waarom een interview transcriberen?

Het uitschrijven van een interview heeft voor de journalist veel voordelen. De geluidsopname omzetten op papier is een uitstekend middel om het interview grondig te analyseren en om citaten correct te formuleren in een persbericht, artikel of kwalitatief onderzoek. Een verkeerd citaat kan immers grote gevolgen hebben. Laat uw interview daarom transcriberen door een professionele transcribent en profiteer van de volgende voordelen:

  • Behoud volledige focus op uw interview
  • Bespaar tijd door het transcriberen uit te besteden
  • Uitwerkingen in correct en foutloos Nederlands
  • Snelle oplevering van uw transcriptie

Daarnaast bespaart u ook nog eens op de kosten voor het transcriberen van uw interview door via Transcriptie Direct gratis offertes te vergelijken van transcriptie bureaus. Plaats uw aanvraag en binnen 24 uur heeft u een geschikte transcribent voor het uitwerken van uw interview gevonden.

Transcripties in een vreemde taal

Heeft u een interview in het Duits, Engels, Frans of Spaans en wilt u dit graag laten transcriberen? Geen enkel probleem. Doordat wij een groot netwerk hebben kunnen wij deze talen foutloos voor u transcriberen. Ook voor het laten vertalen van transcripties bent u bij ons aan het juiste adres.

Professioneel, snel en betrouwbaar

Wacht niet langer met het uitbesteden van uw interview transcriptie. Leg ons uw opdracht voor via ons contactformulier en onze aangesloten transcriptiespecialisten sturen u vrijblijvend een offerte toe binnen 24 uur. Vergelijk deze op prijs en kwaliteit en maak uw keuze. Bespaar zo direct tot 32% op uw kosten.

Contact
*Offertes ontvangen is 100% gratis en vrijblijvend

Waarom kiezen voor TranscriptieDirect.nl?

  • Landelijk netwerk van transcribenten
  • Gratis offertes vergelijken
  • Uw aanvraag is geheel vrijblijvend
  • Jarenlange ervaring, direct beschikbaar
  • Bespaar tot 32% op uw kosten

Wij werken met gekwalificeerde transcribenten
Keurmerken